Opening van All About Living een groot succes

Na 1 maand en exact 10 dagen hard werken was het moment eindelijk daar; de woonwinkel werd officieel geopend.

Al weken keken voorbijgangers nieuwsgierig door de ramen om een blik op te vangen van de nieuwe winkel. Op zaterdagochtend 10 maart stond het team van All About Living klaar om alle enthousiaste mensen op te vangen en met succes! De winkel werd de gehele dag druk bezocht en iedereen was zeer positief.

Met 3.000m2 wooninspiratie en meer dan 7.000 items heeft de woonwinkel een collectie samengesteld die iedereen aanspreekt. De winkel bestaat uit een bonte verzameling van nieuwe meubels, unieke woonaccessoires en musthaves.Of je nu gek bent op een industrieel interieur, Scandinavisch Design of wegdroomt van een landelijke of romantische woonstijl, bij All About Living vind je de leukste items voor iedere woonstijl.

All About Living laat op 3000m2 een klein assortiment zien van de totaal 45.000m2 wooninspiratie die te zien is aan de rand van Wijchen op de Woonboulevard Wijchen van de Graafseweg  777 (Oosterbaan Living, Zen lifestyle en Meubel-Planet) en Nieuweweg 303 (Eltink interieur – Tilders).

Back to Top